Acr​​​obatiek & Acro Yoga Rotterdam

Over ons

Daniel Simu

Ik vind acrobatiek fantastisch en haal er heel veel plezier en zelfvertrouwen uit. Mensen op elkaar stapelen, of elkaar gooien en opvangen geeft een enorme kick. Het is leuk om na zo veel jaren trainen nog steeds nieuwe dingen te kunnen leren, en acrobatiek is voor mij de ideale manier om fit te blijven.

Met onze cursussen wil ik mijn enthousiasme en kennis verder verspreiden, en laten zien dat acrobatiek leuk kan zijn voor iedereen!

Hoi, mijn naam is Daniel. In het dagelijks leven ben ik circusartiest, in 2013 begon met studeren aan Codarts in Rotterdam en ik ben uiteindelijk afgestudeert als jongleur in Londen aan de National Centre for Circus Arts. De afgelopen jaren we​rkte ik voor diverse circussen en met mijn eigen shows, als jongleur of clown, maar ook als acrobaat bijvoorbeeld bij Circus Cliniclowns of Cirque Moustache.

Sanne Hamstra

Als zelfstandige werk ik voor verschillende werkgevers en ook heb ik mijn eigen circusgezelschsap Duo No Nonsense opgericht. Momenteel treed ik op met mijn eigen voorstellingen als acrobate, ik geef les op allerlei circus projecten en nu geef ik ook partner acrobatiek les aan volwassenen in de Circus Studio!

Ik geloof dat iedereen kan beginnen van waar hij/zij/hen staat. Vanaf dat startpunt begint bij mij de uitdaging om jou te laten ontdekken wat je mogelijkheden zijn op een speelse leerzame manier. Gezellig kletsen, lachen en leren is heerlijk! 

Hoi, ik ben Sanne en ik ben van jongs af aan al bezig met circus. Partner Acrobatiek is mijn passie. Hierin vind ik de kunst van samenwerken, je lichaam als instrument te gebruiken, nieuwe mogelijkheden ontdekken om telkens weer grenzen te verleggen naar steeds knappere kunsten blijvend interessant! Dit heeft mij gebracht naar mijn beroep, circusartieste en docente.